Асорті з ікри "Морські пристрасті"
- Оселедець 2 шт.
- Сирок плавлений 2 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Капуста морська 300 г
- Печериці 100 г
- Цибуля ріпчаста 60 г
- Вершки (20% жирності) 100 г
- Мaйoнез 50 г
- Морква 100 г
- Яйце куряче (варене) 3 шт.
Морську капусту (150 г), попередньо відварену в оцті (80 г) з сіллю (1 ст. л.) та цукром (1 ст. л.), цибулю (50 г) обсмажити з грибами (100 г).
Пропустити усе через м'ясорубку, додати майонез.
Морську капусту (150 г) змішати із сирком плавленим (100 г).
Пропустити через м'ясорубку капусту з сиром, а потім збити віночком із вершками.
Оселедець обробити на філе. Додати сирок (100 г), масло (100 г), моркву (100 г).
Усе пропустити через м'ясорубку, збити виделкою, додати чорний мелений перець.
Можна оформити у тарталетках.
Із хліба вирізати будь-які фігури, змастити майонезом, укласти кружечок яйця.
Зверху укласти ікру і прикрасити.
Розрізати яйце у вигляді квітки, зверху покласти ікру і прикрасити. Можна просто на бутерброд намазати.
Салати з твердим сиром рецептисалати з твердим сиром
Домашние мясные салаты. Оригинальные мясные салаты из говядины баранины свинины дичь.
Простые рецепты блюд - рецепт борща украинского. Проверенные рецепты постных блюд.
Соус из хрена на зиму рецептСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
Кулинарные рецепт пиццы с картинкой. Картинки еда пицца.
Пирог Из Тыквы: как испечь пирог с тыквой. Пирог В Мультиварке Рецепты.
Рецепты индийская кухня дал. Рецепты блюд индийской кухни.