Артишоки
790
інгредієнти:
- Артишок 4 шт.
- Оцет (винний) 1 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль
- Олія
Зрізати верхівки з бутонів, відрізати хвостик (теж їстівний, додають в овочеве рагу), залити зверху заливкою і відправити в духовку.
Під час запікання заливка просочить серце і додасть смак.
Заливка. Сіль, цукор змішати з оцтом і додати олію.
З духовки вийняти майже обгорілі, але це не страшно, адже зовнішні пелюстки жорсткі, не їстівні, їх треба видалити. Їстівна тільки внутрішня частина бутона, десь 10-15%.
Салат из микса морепродуктовМясных, фруктовых и экзотических салатов
Вкусные рецепты простые салатов recepti.biz.ua
http://recepti.biz.uaВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
recepti.biz.ua салат мимоза рыба
www.recepti.biz.uaСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Показати коментарі