Артишоки

ЗАКУСКИ
734 Артишоки
Фото - Артишоки
інгредієнти:
  • Артишок 4 шт.
  • Оцет (винний) 1 ст.л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Сіль
  • Олія

Артишоки інгредієнти Зрізати верхівки з бутонів, відрізати хвостик (теж їстівний, додають в овочеве рагу), залити зверху заливкою і відправити в духовку.

Артишоки Під час запікання заливка просочить серце і додасть смак.

фото Артишоки Заливка. Сіль, цукор змішати з оцтом і додати олію.

Артишоки Артишок З духовки вийняти майже обгорілі, але це не страшно, адже зовнішні пелюстки жорсткі, не їстівні, їх треба видалити. Їстівна тільки внутрішня частина бутона, десь 10-15%.

Артишоки Оцет

Салат из микса морепродуктовМясных, фруктовых и экзотических салатов

Вкусные рецепты простые салатов recepti.biz.ua

http://recepti.biz.uaВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

recepti.biz.ua салат мимоза рыба

www.recepti.biz.uaСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter