—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
тертий Ементаль Гауда Емек голландський
тертий Ементаль Гауда Емек голландський
ДРУГІ СТРАВИ
з грибами
Картопля з грибами і сиром, запечена під соусом "бешамель"
інгредієнти: Для соусу Масло вершкове (соус) - 50г Борошно пшеничне (можна замінити на картопляне, соус крохмаль) - 1/3стак. Молоко (соус) - 300 мл Вершки (від 15% і вище, соус) - 250 мл Гриби ...
3335