Вершкова заправка з індички
- Філе індички 1 кг
- Масло вершкове 100 г
- Вершки 200 мл
- Сметана 200 г
- Сир плавлений 1 пач.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Спеції
Відварити філе індички. Нарізати дрібно кубиками.
Змішати нарізану індичку зі сметаною, потім із розім'ятим плавленим сирком.
Натерти моркву і дрібно нарізати цибулю.
Усе перемішати і поставити на вогонь. По мірі нагрівання, додати шматочки вершкового масла. Знову перемішати. Посолити, поперчити або додати приправи. Останніми влити вершки, постійно помішуючи. Тушкувати як можна довше (мінімум хвилин 20), щоб індичка просочилася вершками.
Можна їсти зі спагеті або картоплею, можна з рисом, гречкою або салатом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рождественские рецепты выпечки.
Поилки для домашней птицы: салати з копченою куркою. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Рецепты рождествоКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Салат из копченой Курицы с черносливомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.ua мидии плов из мидий рецепт приготовления
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт пампушек с фото. Готовим со вкусом.
Салаты и закуски: салати з майонезом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter