Судак у клярі
1570
інгредієнти:
- Судак 300 г
- Борошно 50 г
- Яйце 1 шт.
- Молоко 60 г
- Перловка
- Сир
Нарізати судака косими пластами. Вмочити у кляр (консистенція сільської сметани)
Обсмажити.
Підсмажити перловку варену.
Вилити на перловку залишки кляра і покласти шматочки сиру.
Накрити кришкою на 5 хвилин і сервірувати.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарная социальная сеть
Рецепты с малиной - слоеный пирог с фруктами.
Рецепты заварного крема. Рецепт заварного крема.
Слоеный пирог со шпинатом www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі