Соус-крем зі шпинату
- Шпинат (заморожений, подрібнений) 400 г
- Вершки 100 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Картопля
- Яйце
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Перець чорний (за смаком)
Дрібно порізані цибулю і часник обсмажити в розтопленому вершковому маслі. У цей же момент поставити варити картоплю.
Якщо шпинат заморожений, треба розламати його на шматочки.
Подрібнений шпинат відправити тушкуватися до цибулі і часнику хвилин на 10-15 (спочатку до повного розмороження, і ще плюс щоб злегка покипів хвилини 3-5). Посолити, поперчити.
Якщо шпинат свіжий або заморожений, але в листі, на цьому етапі його потрібно подрібнити в блендері до стану крему. Додати вершки і ще хвилину під кришкою потримати.
Обсмажити яйце.
На тарілку викласти картоплю, полити її шпинатним соусом і зверху смажене яйце.
Салат парижский вечерВыращивание салата. Узнай секреты хорошего урожая на
Рецепты к Рождеству. Рождество рецепт.
Поможем выйти замуж в Германию: фруктовые десерты рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
http://recepti.biz.uaкульки
Салаты вкусные рецептыКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Салатики рецепты новинкиПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter