Соус-крем зі шпинату

СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
1687 Соус-крем зі шпинату
Фото - Соус-крем зі шпинату
інгредієнти:
  • Шпинат (заморожений, подрібнений) 400 г
  • Вершки 100 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Сіль
  • Картопля
  • Яйце
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Перець чорний (за смаком)

Соус-крем з шпинату інгредієнти Дрібно порізані цибулю і часник обсмажити в розтопленому вершковому маслі. У цей же момент поставити варити картоплю.

Якщо шпинат заморожений, треба розламати його на шматочки.

фото Соус-крем з шпинату Подрібнений шпинат відправити тушкуватися до цибулі і часнику хвилин на 10-15 (спочатку до повного розмороження, і ще плюс щоб злегка покипів хвилини 3-5). Посолити, поперчити.

Соус-крем з шпинату Шпинат Якщо шпинат свіжий або заморожений, але в листі, на цьому етапі його потрібно подрібнити в блендері до стану крему. Додати вершки і ще хвилину під кришкою потримати.

Обсмажити яйце.

На тарілку викласти картоплю, полити її шпинатним соусом і зверху смажене яйце.

Салат парижский вечерВыращивание салата. Узнай секреты хорошего урожая на

Рецепты к Рождеству. Рождество рецепт.

Поможем выйти замуж в Германию: фруктовые десерты рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

http://recepti.biz.uaкульки

Салаты вкусные рецептыКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов

Салатики рецепты новинкиПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины

психолог лариса ренар

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter