Соус для макаронів із пряних курячих шлуночків

СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
2104 Соус для макаронів із пряних курячих шлуночків
Фото - Соус для макаронів із пряних курячих шлуночків
інгредієнти:
  • Субпродукти (курячі шлуночки) 700 г
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Імбир (корінь)
  • Соєвий соус
  • Майонез 2 ст.л.
  • Олія рослинна 2 ст.л.

Соус для макаронів з пряних курячих шлуночків інгредієнти Вимити, очистити цибулю, моркву, часник, імбир і шлуночки.

Моркву нарізати брусками, цибулю, часник і імбир дрібними кубиками.

Соус для макаронів з пряних курячих шлуночків У глибокій сковороді розігріти олію, викласти моркву і цибулю для обсмажування.

фото Соус для макаронів з пряних курячих шлуночків Трохи протушкувати під кришкою і додати шлуночки.

Обсмажувати протягом 10 хвилин до готовність шлунків.

Соус для макаронів з пряних курячих шлуночків Субпродукти Додати майонез і ще тушкувати 5 хвилин під закритою кришкою.

Соус для макаронів з пряних курячих шлуночків Морква Залити соєвий соус, додати імбир і часник і вимкнути.

Дати постояти 5 хвилин під кришкою.

Соус для макаронів з пряних курячих шлуночків Лукрепчатий

 

Соус для макаронів з пряних курячих шлуночків Імбир Зварити макаронні вироби або рис і заправити соусом.

 

Рецепты тортов на любой вкус: ореховый торт без муки рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Купить кондитерку - крем с манкой для торта. Парфюм и косметика в Duty Free.

Смотреть эспрессо тв прямой эфирэспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter