Соус для макаронів із пряних курячих шлуночків
2305
інгредієнти:
- Субпродукти (курячі шлуночки) 700 г
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Імбир (корінь)
- Соєвий соус
- Майонез 2 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
Вимити, очистити цибулю, моркву, часник, імбир і шлуночки.
Моркву нарізати брусками, цибулю, часник і імбир дрібними кубиками.
У глибокій сковороді розігріти олію, викласти моркву і цибулю для обсмажування.
Трохи протушкувати під кришкою і додати шлуночки.
Обсмажувати протягом 10 хвилин до готовність шлунків.
Додати майонез і ще тушкувати 5 хвилин під закритою кришкою.
Залити соєвий соус, додати імбир і часник і вимкнути.
Дати постояти 5 хвилин під кришкою.
Зварити макаронні вироби або рис і заправити соусом.
Рецепты тортов на любой вкус: ореховый торт без муки рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Купить кондитерку - крем с манкой для торта. Парфюм и косметика в Duty Free.
Смотреть эспрессо тв прямой эфирэспрессо
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі