Соус "Без краплі води"
- М´ясо свинини 300 г
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Квасоля стручкова 100 г
- Капуста білоголова 150 г
- Часник
- Помідор 1 шт.
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Спеції
- Картопля 6 шт.
Свинину порізати шматочками і замаринувати.
Порізати моркву кільцями, цибулю кільцями, болгарський перець невеликими шматочками, картоплю на 4 частини.
Порізати кубиками помідор, приготувати квасолю й великими шматочками порізати капусту.
Довести олію до кипіння.
Укласти шарами: м'ясо, морква, цибуля, картопля, перець, квасоля, помідор, капуста. Кожен шар трохи присолити, на кожен шар покласти порізаний часник.
Накрити кришкою, довести до кипіння і зменшити температуру.
Час приготування 40 хв. Перевернути на велику тарілку (м'ясо повинно виявитися зверху), прикрасити зеленню.
www.recepti.biz.uaПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Рецепты приготовления блюд: рецепти блюд на кожен день. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепты Холодных закусок для фуршетаПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Мебель от производителя недорого: страви для святкового столу.
www.recepti.biz.uaВкусные быстрые и простые Рецепты Соусов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter