Підлива зі свинини

СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
2508 Підлива зі свинини
Фото - Підлива зі свинини
інгредієнти:
  • Свинина 300 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Олія рослинна 30 мл
  • Цукровий пісок 1 ч.л.
  • Бульйонний кубик (Яловичий на кісточці) 1 шт.
  • Вода 750 мл
  • Сіль, перець

Підлива зі свинини інгредієнти

Підлива з свинини Зі свинини зробити потрійний фарш (тричі пропустити через м'ясорубку).

фото підливою з свинини Спасерувати цибулю та моркву (попередньо пропущені через м'ясорубку).

Підлива зі свинини Свинина Додати фарш. Протушкувати на повільному вогні хвилин 10.

Підлива зі свинини Цибуля ріпчаста Розкришити у суміш кубик. Ретельно перемішати. І влити всю воду.

Підлива зі свинини Морква Довести до кипіння і залишити тушкуватися хвилин на 20-30.

Подавати можна з гречкою, макаронами, картоплею, рисом.

http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

Готовим со вкусом - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт салата из авокадо и креветок. Рецепт салат с авокадо.

Рецепты для гурманов от Лефкадии - легкие супы рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.

Кулинарные блюда для худеющих - легкие блюда. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Открыть кулинарный сайт. Кулинарный сайт с фотографиями.

Рецепт салат морепродуктовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Кулинария рецепт заварного крема торт наполеон. Рецепт заварного крема для наполеона.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter