Підлива зі свинини
- Свинина 300 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Олія рослинна 30 мл
- Цукровий пісок 1 ч.л.
- Бульйонний кубик (Яловичий на кісточці) 1 шт.
- Вода 750 мл
- Сіль, перець
Зі свинини зробити потрійний фарш (тричі пропустити через м'ясорубку).
Спасерувати цибулю та моркву (попередньо пропущені через м'ясорубку).
Додати фарш. Протушкувати на повільному вогні хвилин 10.
Розкришити у суміш кубик. Ретельно перемішати. І влити всю воду.
Довести до кипіння і залишити тушкуватися хвилин на 20-30.
Подавати можна з гречкою, макаронами, картоплею, рисом.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Готовим со вкусом - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата из авокадо и креветок. Рецепт салат с авокадо.
Рецепты для гурманов от Лефкадии - легкие супы рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Кулинарные блюда для худеющих - легкие блюда. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Открыть кулинарный сайт. Кулинарный сайт с фотографиями.
Рецепт салат морепродуктовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинария рецепт заварного крема торт наполеон. Рецепт заварного крема для наполеона.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter