Маринад для курки
1538
інгредієнти:
- Масло вершкове (розтоплене) 4 ст.л.
- Гірчиця (соус гірчичний) 4 ст.л.
- Мед рідкий 4 ст.л.
- Лимонний сік 2 ст.л.
- Паприка мелена 1 ч.л.
- Мак 3 ст.л.
- Сіль
- Перцева суміш 0.5 ч.л.
Змішати всі складові маринаду, обмазати гарненько курку (ніжки, стегенця), залишити помаринувати і запекти в духовці звичайним способом.
www.recepti.biz.ua рецепт салата из корейской моркови
Готовим рыбу: салаты с фото.
recepti.biz.ua кулинарный сайт консервируем овощи на зиму
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі