Маринад для індичих сердечок
- Серце (індиче) 1 кг
- Томатна паста (не концентрована) 150 г
- Часник 2 зуб.
- Оцет 1 ст.л.
Рецепт простий, але як завжди, є невелика хитрість, так що відразу не критикуйте, хоча б прочитайте рецепт, а там вирішите, варто пробувати чи ні.
Отже. Я беру не концентровану томатну пасту і додаю до неї ложку рослинної олії + ложку оцту + дрібно порізаний часник + столову ложку спецій для шашлику + сіль + дрібно порізаний гострий перець (за смаком). Якщо паста кислувата, то трохи цукру і сіль за смаком.
Тепер я додаю кип'яченої води (розводжу соус до консистенції томатного соку і підігріваю соус, він повинен бути гарячий, але не повинен закипіти). Заздалегідь промийте сердечка. (Якщо я беру яловичину, то ріжу її на тонкі довгі смуги). І заливаємо соусом. Ну а тепер залишимо на кілька годин маринуватися. Якщо Ви залишаєте на ніч, то спочатку остудіть до кімнатної температури, а потім приберіть в холодильник.
Я смажила сердечка в рукаві, на шпажках. Можна просто викласти в блюдо і відправити в духовку, можна загасити в маринаді. Загалом, далі на Ваш смак. Сподіваюся, Вам сподобається. Спасибі за увагу.
Смачного!.
Простые рецепты блюд - рецепт борща украинского. Очень вкусные рецепты борща.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - рецепты салатов из моркови. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Диета: рецепты для похудения - рецепты мясных закусок с фото. Рецепты с фото.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кофеварки эспрессо. Сорт кофе кофеварка эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter