Лимонно-часниково-курячий соус для макаронів
- Стегно куряче 2 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Часник 3 зуб.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Сметана (20%) 4 ст.л.
- Сіль
Помити курячі стегенця. Обрізати із них м'ясо.
Вичавити із половини лимона сік, залити куряче м'ясо. Додати запашний перець, все перемішати і залишити маринуватися.
Цибулю очистити, нарізати півкільцями, обсмажити до рум'яного кольору.
Помити, очистити, нарізати соломкою або натерти на тертці моркву, додати до цибулі і ще обсмажувати пару хвилин.
М'ясо відправити на суху сковороду і тушкувати під кришкою, доки не випарується рідина.
Дрібно нарізати те, що залишилося після вичавлювання лимона (шкірка і трохи м'якоті). Очистити і подрібнити часник.
До м'яса додати цибулю + морква, лимон, часник, сіль і сметану, перемішати і тушкувати під кришкою хвилин 7-10.
Відварити макарони. Викласти на тарілку, зверху - соус.
Повар на мероприятие - кулинарные сайты. Как приготовить летний салат.
Настоящий суп харчо с фото: рецепты приготовления шубы. Рецепты приготовления блюд.
recepti.biz.uaРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter