Грибний соус
1455
інгредієнти:
- Печериці 600 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Сир плавлений 200 г
- Молоко 150 мл
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Вино (херес) 2 ст.л.
Гриби нарізати невеликими шматочками. Цибулю нарізати півкільцями. У сковороді розігріти олію і злегка підрум'янити гриби з цибулею.
Додати плавлений сир і молоко до грибів. Все довести до кипіння і варити на маленькому вогні 5 хв.
Посолити, поперчити за смаком, влити херес і все перемішати. Подавати дуже смачно з локшиною і з будь-якою кашею.
Пицца начинки. Пицца начинка.
Сайт передачи кулинарный дозор на тнт. Интересные кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі