Гострий томатний соус із кальмарами
1465
інгредієнти:
- Кальмар (тушка) 1 кг
- Паста томатна 1 скл.
- Горіхи волоські (подрібнені) 2 ст.л.
- Огірок маринований (дрібно нарізаний) 2 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Перець чилі (сухий) 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Вино біле (напівсолодке) 0.5 скл.
- Олія оливкова 50 мл
- Цибуля зелена
- Сіль
Кальмари очистити і нарізати кільцями або довгими смужками.
У розігрітій сковороді, на оливковій олії, обсмажити горіхи, огірок, перець чилі і подрібнений часник. Приблизно, дві хвилини.
Влити в сковороду вино і томатну пасту, посолити і поперчити. Прогріти одну хвилину.
У соус викласти кальмари, нарізану зелену цибулю. Прогріти дві хвилини.
Купить бытовую химию оптом - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Закваски для йогурта Yogurton.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы и маффины рецепты. Кондитерские формы.
Рецепты новогодних праздничных блюдКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Домашний йогурт Лактина: как в домашних условиях приготовить йогурт.
Заправка салат цезарь www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі