Гуймаг інгредієнти: Борошно 200 г Масло топлене 100 г Цукор 50 г Кориця ВодаНа сковороді розтопити топлене масло, всипати просіяне борошно, гарненько розмішати і підсмажити до золотистого кольору. Потім ... 1303
Пудинг рисовий інгредієнти: Рис 1 скл. Молоко 2 скл. Яйце 2 шт. Цукор 3 ст. л. Сіль 1 ч. л. Родзинки 50 гРис (брати не пропарений) промити і поставити варитися у воді на 10 хвилин. Воду злити, а рис залити гарячим ... 1176
Сочиво інгредієнти: Рис 500 г Родзинки 200 г Горіхи (мигдаль, арахіс, волоські) 200 г Цукор 50 г Кориця 1 ч. л. Пудра цукрова Родзинки залити окропом для набухання. Рис промити, залити холодною водою і ... 1095