Зелена квасоля з м'ятою і кедровими горішками
- Квасоля (спаржева зелена) 400 г
- Цибуля порей 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Кедровий горіх 2 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Бальзамічний оцет 1 ч.л.
- Лимонний сік
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- М´ята (свіжа або петрушка)
- Рослинна олія
Квасолю відварити 8 хвилин в киплячій підсоленій воді. Злити воду і в дуршлаку опустити в дуже холодну воду - це зупинить процес варіння та дозволить квасолі зберегти зелений колір.
Злегка обсмажити на сухій сковороді кедрові горішки.
Нарізати тонкими кільцями цибулю порей (тільки світлу частину), пластинками - очищені зубки часнику.
Розігріти в сковороді оливкову олію, додати кільця порею, часник, перемішати і обсмажити до прозорості 1-2 хвилини.
Додати квасолю і, помішуючи, обсмажувати приблизно 2 хвилини. Влити лимонний сік (кілька крапель), соєвий соус і бальзамічний оцет, заправити сіллю і перцем за смаком.
Зняти з вогню, перекласти в салатницю, злегка остудити. Посипати м'ятою (або петрушкою) і кедровими горішками.
Рецепты тортов - рецепт фасолевого торта.
Производство Черной Икры - холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски для банкета.
Поможем выйти замуж в Германию: арахисовое масло рецепт. Лазанья из мацы.
Рецепт салата вкуснятинаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты салатов с языком с фото. Мультиварка Philips.
Салаты с фетой рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат морепродуктов рецептКулинарные рецепты
Торт воздушный сникерс рецепт с фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты с филе курицы с фото. Поилки для домашней птицы.
Рецепт приготовления торт медовик. Рецепт выпечки медовика.