Закуска тушкована з моркви й буряка

САЛАТИ
1614 Закуска тушкована з моркви й буряка
Закуска тушкована з моркви й буряка
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 3 моркви;
  • 1 буряк;
  • 2 цибулини;
  • 3 зубчики часнику;
  • 3 столових ложки томатної пасти;
  • 4 столових ложки рослинного масла;
  • сіль;

Підсмажити на олії дрібно нарізану цибулю. Натерти моркву і буряк, додати томатну пасту, подрібнений часник, сіль. Все перемішати і до готовності тушкувати, підливаючи воду.

Кухни на заказ по старой цене - рецепты греческой кухни с фото.

Пицца тесто начинка. Пицца начинки.

рецепт салат авокадо креветки

Микроволновка рецепты приготовления. Рецепт приготовление поп корна в микроволновке.

Карп рецепты приготовления с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter