Заалюк
- Інгредієнти:
- 2 баклажана;
- 3 помідори;
- 3 зубчики часнику;
- петрушка, кінза;
- олія рослинна - 1 столова ложка;
- перець чорний мелений, перець червоний мелений, імбир, сіль;
Баклажани очистити, нарізати кубиками, залити водою і варити на середньому вогні, коли баклажани будуть майже готові зняти з вогню, відкинути на друшляк. Помідори та часник натерти на тертці, покласти в каструлю, додати перець, імбир, сіль, рослинне масло, дрібно нарізану зелень. Тушити на середньому вогні, коли соус буде густий, викласти туди баклажани і довести до готовності.
Мясные салаты без майонеза и сметаныВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
recepti.biz Торт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
рецепт домашнего печенья на смальце
Ресторан Украинской кухни: украинская кухня. Кухни. Купить в STOLLINE.
Рецепты салат мимоза. Салат мимоза.
Способы и приемы кулинарной обработки американской кухни. Северо-американская кухня курсовая.
Фирменный магазин Redmond: мастер шеф рецепты. Простые рецепты блюд.