Всі смаки моря
- Кальмар 300 г
- Мідії 300 г
- Яйце 2 шт.
- Риба 200 г
- Майонез 100 г
- Зелень
- Сухарики 1 пач.
Підготувати кальмари, рибу. Поставити варити в окремих каструльках. Мідії і кальмари можна разом. Охолодити після варіння.
Відварити яйця.
На тарілку насипати невелику кількість білих сухариків зі смаком холодцю.
Відварену рибу розламати на пластівці і покласти половину на сухарики. Полити майонезом, нарізати смужками білок одного яйця, викласти поверх. Мідії розрізати на частини і змішати з половиною ікри - це наступний шар. Далі повторити рибу, білок. Надати салату вигляд невеликої гірки. Засипати нарізаними локшиною кальмарами. Полити майонезом, посипати залишеною ікрою.
Рецепт пончиков творожныхКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Как приготовить летний салат - салат белочка рецепт. Всегда круглосуточно. Мечта.
Семена грибов вешенки купить: салат с жареными грибами. Купить мицелий.
Картинки Спартак www.recepti.biz.ua
Здесьэспрессо
Сайт кулинарный андреяКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter