Вінегрет з оселедцем
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Капуста кисла 200 г
- Буряк 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 3 шт.
- Огірок солоний 2 шт.
- Олія соняшникова (майонез) 100 мл
- Оселедець солоний 200 г
- Сіль
Буряк, моркву і картоплю окремо залити окропом і відварити до м'якості. Овочі охолодити, очистити і нарізати дрібними кубиками.
Капусту злегка порубати.
Солоні огірки розрізати уздовж навпіл, а потім кожну половинку знову розрізати уздовж на 3 частини і тоненько нашаткувати упоперек.
Філе оселедця нарізати дрібними шматочками.
Цибулину обчистити, розрізати навпіл, а потім кожну половинку нашаткувати тонкими півкільцями.
Всі овочі викласти у миску.
Перемішати всі інгредієнти, полити олією, злегка посолити і знову перемішати.
Замість олії можна заправити майонезом.
Карамель конфеты шоколад www.recepti.biz.ua
recepti.biz.ua приготовление плова по узбекски
Рецепты салата из морепродуктовКулинарные рецепты
ЗдесьТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
recepti.biz.ua рецепт крем заварной