Теплий салат зі стручковою квасолею
1188
інгредієнти:
- Стручкова квасоля 1 пач.
- Огірки солоні 4 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Зелень петрушки
- Спеції, перець, сіль
- Олія рослинна
Пачку стручкової квасолі відварити за інструкцією.
Нарізати цибулю на 4 частини і соломкою, обсмажити в олії.
Огірки солені нарізати довгою соломкою, і додати до цибулі.
Через пару хвилин до огірків і цибулі додати томатну пасту.
Додати фарш з вареного м'яса (за бажанням). Тушкувати хвилин 5.
Тепер додати відварену квасолю, перемішати, додати сіль, перець, січену зелень.
Перед тим як зняти з вогню додати рубаний часник.
Додати соєвий соус (за бажаням), перемішати.
Мясные салаты рецепты. Рецепты мясных салатов.
Готовим со вкусом: салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты на праздничный стол.
Украинская кухня реферат. Фотографии блюд Украинской кухни.
Показати коментарі