Теплий салат із баклажанів та зеленої квасолі
1211
інгредієнти:
- Баклажани 2 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Квасоля (зелена) 150 г
- Часник 2 зуб.
- Пагони (соєві) 50 г
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Мед
- Соєвий соус (або сіль)
- Перець гострий (за бажанням)
- Оцет (яблучний або інший)
Баклажани вимити, нарізати великими кубиками, посипати сіллю, щоб "пішла" гіркота і залишити хвилини на 15-20.
Цибулю-порей нарізати кільцями, часник подрібнити, у квасолі зрізати кінчики, салатний перець очистити і нарізати кубиками.
Добре розігріваємо сковороду з високими бортиками і викладаємо баклажани, квасолю, часник, перець салатний і цибулю порей і тушкуємо з додаванням оливкової олії близько 10 хвилин, періодично помішуючи.
Додаємо соєвий соус або сіль (трохи, так як баклажани вже з сіллю), мед, гострий перець, оцет, соєві пагони і тушкуємо помішуючи ще пару хвилин.
Знімаємо з вогню і подаємо.
Купить кондитерку - недорогой крем для торта.
Рецепт: Майонез домашнийРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Показати коментарі