Салат зі щупальцями кальмарів "Шаланди"
- Щупальця кальмара 500 г
- Помідор 1 шт.
- Огірок 1 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Маслини 100 г
- Олія 3 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Сік лимона 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Зелень
Овочі помити. Довести до кипіння підсолену воду, покласти щупальця кальмара, зменшити вогонь і варити близько 15 хвилин, доки кальмари не стануть м'якими. Злити воду і дати трохи охолонути.
Зняти зі щупальців шкіру.
Нарізати щупальця кальмара кубиком.
У тарілочці змішати часник, вичавлений через прес, лимонний сік, оливкову олію, посолити, поперчити. Все добре збити виделкою, додати зелень.
Теплі щупальця кальмара покласти у тарілку і залити приготовленою заправкою. Добре перемішати і залишити на декілька хвилин.
Нарізати огірок, помідори і цибулю.
До кальмарів додати овочі та зелень. Все добре перемішати.
Салаты с буряком и морковкойМясных, фруктовых и экзотических салатов
Суп гуляш венгерский рецепт. Рецепт суп гуляш венгерский.
Рецепт приготовления шубы с селедкой recepti.biz.ua
Рецепты быстрой и вкусной диеты - праздничные закуски на новый год.
www.recepti.biz.uaТексты статей об изучении Польского языка
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter