Салат з печеної картоплі з м'ятно-йогуртовим соусом
1114
інгредієнти:
- Йогурт (без добавок) 0.5 скл.
- Цибуля зелeна 2 шт.
- Сік лимона 2 ст.л.
- М´ята (свіжа) 0.25 скл.
- Петрушка 1 пуч.
- Картопля 500 г
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Майонез 0.5 скл.
Помити картоплю, нарізати на четвертинки. Викласти у деко, скропити оливковою олією, посолити.
Запікати в духовці при 180-200 градусах до золотистої скоринки, хвилин 30.
Для соусу змішати майонез, йогурт, зелену цибулю і лимонний сік.
Запечену картоплю дістати з духовки. Додати петрушку і м'яту, сервірувати із соусом.
Кондитерские формы: кексы с грушей.
recepti.biz.uaсалати з рибою
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты в пост.
Блюда на любой вкус - новогодние праздничные блюда. Готовим со вкусом.
recepti.biz Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Показати коментарі