Салат з качиної грудки
- Грудка качина - 1 шт
- Мед - 1 ст. л.
- Сіль
- Перець
- Морква (середня) - 1 шт
- Огірок (середній) - 2 шт
- Соус соєвий - 1 ст. л.
Качину грудинку. покладіть на фольгу, посоліть, поперчіть, додайте 2-і ст. ложки меду, добре загорніть (щоб сік не витік - він нам знадобиться для заправки) і поставте на 15-20 хвилин у піч, запікайте при температурі 250 °.
Поріжте тонкими пластиками огірок і моркву, а потім і готову трохи остигнуту грудку .
Викладаємо в салатницю шарами . огірок . морква . м´ясо . і так кілька шарів.
Салат заправимо м´ясним соком з медом і соєвим соусом. Смачного!. !.
Рецепты рождественской выпечкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Доставка Украинской кухни тут
Рецепты салатов на любой вкус: буряк салат рецепт.
Творожная пасха рецепт. Рецепты на пасху.
Украшение тортов: украшения для торта из крема. Заказать торт на свадьбу.
Салаты с ананасом: салат из ананаса рецепт.
http://recepti.biz.uaПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Закрытый пирог со шпинатом и грибами. Пирог со шпинатом.