Салат "Шашличний"
- Баклажан 6 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста (або зелeна)
- Коріандр
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Як тільки вогонь розгорівся, в очікуванні вугілля для шашлику, нанизати баклажани, перець, помідори на шампури, підсмажити їх на відкритому вогні до чорноти.
Коли овочі покриються чорною скоринкою, зняти їх із шампурів і очистити в холодній воді - так не обпечуться руки.
Скласти всe в миску і порубати їх ножем у мисці, ним же і перемішуючи. Звичайно, можна порубати і на окремій дощечці.
Додати дрібно порізану цибулю (можна замариновану). Також цибулю можна обсмажити на шампурах над вогнeм - теж дуже смачно.
Додати порізану зелень, сіль, перець чорний, полити злегка олією, перемішати і на стіл, до шашличка!
В домашніх умовах. Для цього потрібно запекти перець і помідори в духовці 20-30 хвилин, а баклажани, всe-таки, краще випікати прямо на відкритій конфорці - трохи забрудниться, але салат цього вартий. Далі - всe за рецептом.
Рецепты для ужина: смачна вечеря рецепти. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.
Как приготовить летний салат - авокадо салат рецепт.
www.recepti.biz.ua рецепты традиционной французской кухни
Рецепты приготовления в микроволновке LgСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Закваски для йогурта Yogurton: приготовление йогурта в термосе.