Салат "Ріпка"
1061
інгредієнти:
- Ріпа 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Буряк 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Мед 1 ч.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Оцет (яблучний)
Ріпу порізати квадратиками, моркву і буряк - кубиками.
Порізані овочі помістити в сотейник, покласти одну цибулину і одну маленьку головку часнику. Готувати на повільному вогні 10 хвилин з моменту закипання. Остудити, покришити цибулину.
Заправити соусом: 3 ложки оливкової олії, 1 ч. л. меду, 1 ч. ложка гірчиці, оцет яблучний, видавити спечений часник.
как приготовить сыр фета в домашних условиях
Рецепт приготовления салата на английском языке recepti.biz.ua
Показати коментарі