Салат "Перлина"
- Капуста морська 20 г
- Крабові палички 100 г
- Помідор 1 шт.
- Сир твердий тертий 70 г
- Часник 3 зуб.
- Яйце 2 шт.
- Майoнез (легкий) 70 г
- Капуста китайська ( листочки) 10 шт.
- Морква 1 шт.
- Вода (холодна) 1 скл.
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль
- Борошно 1 скл.
- Олія рослинна 600 мл
- Ікра червона
- Креветки 100 г
Все дрібно нарубати кубиками і заправити легким майонезом.
Приготувати тісто для перлини: розбити яйце, додати склянку води, сіль, цукор і борошно. Потім у невеликій глибокій посудині розігріти олію, взяти ополоник і покласти в олію для розпечення. Потім ополоник умочити із зовнішнього боку в тісто і опустити в гарячу олію. У результаті виходять напівсферичні "фігурки-стулки".
Викласти на тарілку два листки китайської капусти (один вниз, інший аркуш згорнути в мушлю). Узяти приготовлені із тіста 2 стулки для перлини. В одну покласти салат, іншою накрити зверху і посипати тертим сиром. Перлину покласти в мушлю.
Прикраса салату: із вареної моркви вирізати морські зірочки і прикрасити. Викласти ікру, креветки і морську капусту.
ЗдесьПродажа и покупка. Рыбная Икра
Рецепты Приготовления: рецепт салата с буряком.
Готовим со вкусом - рецепты вкусных салатов.
Формы для создания печенья: печень рецепт. Проблеме с печенью не бывать.
Рецепты мясных закусок с фотоКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Как приготовить пирог: как приготовить пирог из тыквы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Реферат Польская кухня. Польская кухня Оля.
Украинская кухня презентацияИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ