Салат "Лісова поляна"
- Печериці 250 г
- Морква 2 шт.
- Філе куряче 300 г
- Огірок 1 шт.
- Яйце 4 шт.
- Картопля 2 шт.
- Петрушка 2 пуч.
- Цибуля зелена
- Майонез
Спочатку відварити окремо куряче філе (додати сіль, духм'яний і чорний перець, лавровий листок), яйця і картоплю. Моркву помити і почистити, огірок і петрушку помити та висушити. Варені яйця і картоплю почистити.
Глибоку салатницю вистелити харчовою плівкою. Тоді викласти печериці шляпками донизу, щільно один до одного. Потім густо засипати їх нарізаною петрушкою. Пакет майонезу надрізати дуже вузьким отвором і зробити по петрушці тоненьку сіточку із майонезу. Далі натерти на дрібній тертці свіжу моркву, змастити майонезом. Тоді викласти нарізане кубиками варене куряче м’ясо, теж змастити майонезом. Далі – нарізаний соломкою огірок, терті на тертці яйця, майонез, терту на великій тертці картоплю. Верхній шар майонезом не потрібно змащувати. Покласти салатницю на 2 години в холодильник. Вийнявши, накрити тарілкою більшого діаметру і різко перевернути. Тоді обережно зняти харчову плівку. Навколо салату посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Шоколадный пудинг с желатиномСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
http://recepti.biz.ua Рыбный салат мимоза
Пирог В Мультиварке Рецепты - как испечь пирог из тыквы.
Здесьсалати з майонезом