Салат із восьминога
- Восьминіг 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 8 зуб.
- Лавровий лист 4 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Оцет винний
- Олія оливкова
- Цукор 1 ч.л.
У глибоку каструлю (близько 10 л) налити води до половини, додати лавровий лист, 4 зубчики часнику, 1 почищену цибулину цілком і поставити на вогонь. Довести до кипіння. Потім укинути восьминога (розморожувати не потрібно) і варити близько 1 години на середньому вогні. Дістати і залишити остигати.
(Восьминіг змінить колір, злегка почервоніє).
Нарізати крупно цибулю кубиками, залити оцтом і додати 1 ч. л. цукру. Залишити маринуватися на час варіння восьминога.
Після того, як охолов восьминіг, нарізати його шматочками і укинути у салатницю.
Злити оцет із цибулі і додати до восьминога.
Додати дрібно нарізаний часник і петрушку.
Заправити олією і оцтом.
Перемішати.
Потрясающе вкусный салат - салат с жареными грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
Мультиварка Philips: французские салаты рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Авокадо рецепт салат тут
Низкокалорийная еда для похудения: праздничные салаты на новый год. Рецепты Приготовления.
Вкусные салаты приготовление рецепты. Рецепты самых вкусных и необычных салатов.
Рецепты салат с морепродуктамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Сайт химкинского кулинарного училищаКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter