Салат із морепродуктів
- Кальмар 700 г
- Креветки (очищені) 250 г
- Білок яєчний (варений) 6 шт.
- Ікра червона 5 ст.л.
- Цибуля порей 150 г
- Майонез 2 ст.л.
- Вершки (33%) 5 ст.л.
Кальмари очистити, відварити у киплячій підсоленій воді 3 хвилини. Остудити (три тушки залишити для прикраси).
Нарізати кальмари і білки тонкою соломкою.
Креветки розморозити і довести до готовності в мікрохвильовці, очистити.
Цибулю нарізати тонкими кільцями.
Приготувати заправку: вершки збити, додати майонез, ікру (залишити трохи для прикраси). Заправити салат.
Зробити прикрасу: у тушки кальмара відрізати частину навскоси ножицями, зробити куточок.
Маточку вирізати із моркви, листя із зеленої цибулі.
Викласти салат гіркою, прикрасити букетом.
Кухонные столы интернет магазин: салати до святкового столу.
Медовые куриные отбивные http://recepti.biz.ua
Салат из брокколи с соусомПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Туристические путевки: праздничные новогодние блюда.
Польская кухняПольское турагентство
Способ приготовления салата мимоза. История салата мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter