Салат із кролика і ракових шийок під малиновим вінегретом
- Філе кролика (куряче філе) 70 г
- Ракові шийки 50 г
- Салат романо 30 г
- Помідор (черрі) 50 г
- Малина 30 г
- Оцет винний червоний 3 мл
- Олія оливкова 30 г
- Естрагон (тархун) 5 г
- Олія рослинна 20 мл
- Цукор 4 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
Салат романо порвати руками на сегменти, помідори черрі розрізати навпіл, філе кролика нарізати кубиками і обсмажити на олії, ракові шийки відокремити від розсолу. Всі інгредієнти перемішати.
Вінегрет - у блендері збити малину, оцет, цукор і естрагон, процідити через сито і змішати з оливковою олією, посолити, поперчити.
Салат заправити вінегретом, перемішати.
Викласти салат на тарілку, знову полити вінегретом.
www.recepti.biz.uaстрави до святкового столу
http://recepti.biz.ua узбекский плов рецепт приготовления
http://recepti.biz.ua едим дома с юлией высоцкой рецепты передачи
Вкусные Рецепты В Мультиварке - рецепт бисквитного рулета с кремом. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепт пасхи в хлебопечке видеоНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления