Салат із корейською морквою "Соломинка"
1356
інгредієнти:
- Стегенце куряче 2 шт.
- Морква (по-корейськи) 150 г
- Огірок маринований 2 шт.
- Сир
- Часник 3 зуб.
- Майонез
Курку відварити, остудити і розібрати на волокна.
Огірки нарізати невеликими брусочками, додати моркву по-корейськи.
Майонез змішати з вичавленим через прес часником і додати у салат.
Салат перемішати, викласти порційно на тарілочку. Зверху посипати тертим на крупній тертці сиром.
Доставка готовой еды на неделю: салати на кожний день. Как приготовить летний салат.
как приготовить сыр фета в домашних условиях
Рыбный салат из Горбуши. Новые рецепты мясных или Рыбных салатов.
Показати коментарі