Салат із капусти з мандаринами
- Капуста білоголова 0.5 кг
- Морква 2 шт.
- Курага 100 г
- Родзинки 0.5 скл.
- Мандарин (апельсин, грейпфрут, помело) 2 шт.
- Оцет (яблучний або винний) 1 ч.л.
- Майонез 100 г
- Цукор
- Сіль
Капусту дрібно нашаткувати (краще шатківницею), моркву натерти на середній тертці. Моркву і капусту з'єднати, додати оцет, сіль і цукор за смаком. Салат перемішати і поставити в холодильник на 30 хвилин, щоб всі продукти подружилися і пустили сік.
Курагу розмочити у воді і дрібно нарізати. Родзинки добре промити і обсушити. Цитруси очистити, розібрати на часточки, видалити кісточки і подрібнити.
Всі продукти з'єднати і заправити майонезом. Можна заправляти і сметаною, і йогуртом, і олією.
Зверху салат можна посипати жменею подрібненого волоського горіха або обсмаженим кунжутом, а можна подрібненою зеленню петрушки.
Рецепты супов и бульонов с фото - суп чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.
Купить муку, цены - ореховый торт без муки рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты вкусных салатовКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Салат мимоза рыба www.recepti.biz.ua