Салат із баклажанів
- Баклажан 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень
- Спеції
- Оцет 1 ст.л.
Один великий баклажан нарізати кільцями і викласти на деко, нічим не змазуючи.
Поруч покласти очищений від насіння перець цілком і в духовку на 7-10 хвилин при температурі 200 градусів.
Моркву натерти на крупній тертці.
Цибулю подрібнити.
Помідор нарізати часточками і все пасерувати в соняшниковій олії.
З духовки дістати вже м'які овочі. Очистити від шкірки баклажани та перець.
Перець нарізати смужками, баклажани покласти в сковороду до засмажки і все разом тушкувати до готовності.
Часник подрібнити і додати.
Посипати спеціями і зеленню. Підлити ложку оцту.
Вкусные постные блюда: рецепты в пост. Простые рецепты блюд.
Рецепты Для Мультиварки - скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты праздничные рецепты с фото.
Рецепты едим дома с юлией высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы