Салат "Дипломат"
1133
інгредієнти:
- Яйце 3 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твeрдий 100 г
- Оцет (винний) 2 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Майoнез
- Журавлина (свіжа) 10 шт.
Апельсин очищаємо від шкірки. Дольки ріжемо приблизно на 5 частин. Викладаємо на блюдо.
Цибулю нарізаємо кільцями, маринуємо з цукром і оцтом хвилин 5, віджимаємо і укладаємо шаром на апельсини.
Робимо густу сіточку з майонезу.
Яйця дрібно ріжемо, укладаємо наступним шаром і знову покриваємо майонезом.
Зверху присипаємо тертим сиром і прикрашаємо журавлиною.
Вкусные и простые рецепты салатов: салати з язика з фото.
http://recepti.biz.ua рецепты салат авокадо
Легкие блюда в мультиваркеФедерация легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики
Кулинарные рецепты от Tramontina: приготовление блюд в микроволновке. Рецепты приготовления блюд.
Показати коментарі