Салат "Білоруський"

САЛАТИ
1846 Салат "Білоруський"
Салат
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Білі сушені гриби-50 грам;
  • 200 грам яловичої печінки;
  • 2 солоних огірка;
  • 3 цибулини;
  • 2 яйця;
  • 100 грам майонезу;
  • 3 столових ложки рослинного масла;
  • перець, сіль;

Гриби промити в воді 3 рази, замочити на 2 години для набухання, промити і зварити. Окремо зварити печінку, охолодити, дрібно нарізати. Додати підсмажену на олії цибулю, нарізані огірки, майонез, перець, гриби, посолити. Перед подачею посипати дрібно нарубаною зеленню.

Купить Белые грибы, цены: салаты с белыми грибами рецепты.

Кульки з ниток своми руками вдеокульки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter