Риба під шубою
1247
інгредієнти:
- Оселедець 1 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Морква (велика, варена) 1 шт.
- Яйце (варене) 1 шт.
- Буряк (варений) 1 шт.
- Картопля (варена) 4 шт.
- Майонез 1 пач.
- Зелень
Оселедець відокремити від кісток і прокрутити на м'ясорубці. Одержаний рибний фарш викласти у салатницю. Цибулю, попередньо вимочену півгодини в оцті, порізати дрібно і викласти поверх фаршу. Зверху потерти на крупній тeртці одне яйце, потім відварені моркву і картоплю. Останнім натерти відварений буряк. Кожен шар і зверху змастити майонезом. Прикрасити зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с сердцем и горошком. Очень вкусные салаты.
Рецепты с пошаговыми фото: пошаговые фото рецепты праздничных блюд.
http://recepti.biz.uaРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Салат цезарь рецепт заправки здесь
recepti.biz.uaРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Показати коментарі