Риба під кінзо-горіховим соусом
- Риба свіжа (філе) 500 г
- Майонез 250 г
- Кінза 2 пуч.
- Часник 6 зуб.
- Горіхи волоські 0.5 скл.
Соус: нарізати дрібно кінзу, додати дрібку солі і перетерти, щоб кінза дала сік, додати горіхи подрібнені, вичавити часник і додати майонез, перемішати.
Рибу нарізати порційними шматочками.
Рибу відварити або посмажити.
У салатник викласти спочатку трохи соусу, потім ряд рибки, потім соус і т. д. Верхній шар повинен бути соус.
Рибку робити краще на ніч, щоб вона постояла просочилася.
Салат-коктейль Мясной recepti.biz.ua
Карл шумахер рецепты скачатьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты выпечки на любой вкус: торты без выпечки. Кухонные Принадлежности.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Вкусные салаты и очень нежные - сайт кулинарный. Домашняя кулинария на любой вкус.