Печериці по-французьки

САЛАТИ
1468 Печериці по-французьки
Фото - Печериці по-французьки
інгредієнти:
  • Печериці (білі свіжі) 6 шт.
  • Сік лимона
  • Соєвий соус
  • Сіль, перець чорний мелений
  • Олія оливкова

Гриби порізати красивими часточками, поперчити, посолити, збризнути соком лимона і соєвим соусом, заправити оливковою олією (можна настояти на різних травах з часником).

Грильяжный торт, недорого! Жми: как испечь грильяжный торт. Поставка тортов.

Продукты в магазине Утконос: салат из моря продуктов. Рецепты салатов на любой вкус.

Приготовление пловаПлов В Мультиварке Рецепт. Авторские рецепты

Традиционная Украинская кухня. Салаты Украинской кухни.

Как приготовить салат мимоза здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter