Печериці мариновані у вині
3304
інгредієнти:
- Інгредієнти:
- Шампіньйони - 0,5 кілограм;
- біле вино - 200 грам;
- рослинна олія - 100 грам;
- оцет 6% - 2 столових ложки;
- сіль;
- лавровий лист;
- 10 горошин запашного перцю;
Зварити маринад з вина, олії й оцту. Додати сіль, лавровий лист, перець. У киплячу рідину опустити гриби і варити 30хв. Зняти з вогню, залишити в маринаді на 3 дні.
Салаты с креветками: салат с креветками и омлетом. Осетинские пироги на заказ.
Рецепт фасолевого тортаРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Пицца начинка с колбасой фотоПиццы, салаты, напитки
http://recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Мультиварки для выпечки - новогодние рецепты закусок. Торт В Мультиварке Рецепты.
Показати коментарі