Печериці мариновані у вині

САЛАТИ
3299 Печериці мариновані у вині
Печериці мариновані у вині
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Шампіньйони - 0,5 кілограм;
  • біле вино - 200 грам;
  • рослинна олія - 100 грам;
  • оцет 6% - 2 столових ложки;
  • сіль;
  • лавровий лист;
  • 10 горошин запашного перцю;

Зварити маринад з вина, олії й оцту. Додати сіль, лавровий лист, перець. У киплячу рідину опустити гриби і варити 30хв. Зняти з вогню, залишити в маринаді на 3 дні.

Салаты с креветками: салат с креветками и омлетом. Осетинские пироги на заказ.

Рецепт фасолевого тортаРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Пицца начинка с колбасой фотоПиццы, салаты, напитки

http://recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Мультиварки для выпечки - новогодние рецепты закусок. Торт В Мультиварке Рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter