Овочеве асорті
- Баклажан 1 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сік томатний
- Петрушка
- Майоран, базилік, естрагон
- Оцет бальзамічний 3 ст.л.
- Сіль
- Цукор
- Перець
Баклажани, кабачок, цибулю, солодкий перець очистити і нарізати невеликими кубиками. Обсмажити на рослинній олії цибулю і порізаний пластинками часник (до прозорості цибулі), потім додати баклажани, кабачок, перець і смажити ще 5 хвилин.
Додати до овочів томатний сік, прованські трави, сіль, цукор і перець і тушкувати ще 10 хвилин (до готовності), потім додати петрушку.
У готове овочеве асорті додати 3 ст. ложки білого бальзамічного оцту і подрібнений часник, перемішати й дати настоятися хвилин 30. Подавати з макаронами.
Рецепты здоровой диеты: рецепти з фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата з язиком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Авокадо салат рецепт www.recepti.biz.ua
Рецепты приготовления шубыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты с фото - украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты Выпечки.
Вкусные рецепты для похудения: рецепты салатов с каперсами. Как приготовить летний салат.