Осіння фантазія
1046
інгредієнти:
- Помідор 200 г
- Баклажан 200 г
- Салат (рукола) 50 г
- Сіль
- Суміш перців
- Цибуля зелена
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Апельсин (мандарин або лимон) 1 шт.
- Мед 1 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Оцет винний 1 ст.л.
Помідори розрізати на 4 частини, посолити, поперчити і поставити в духовку на 1 годину на максимальну температуру. Баклажани при такій же температурі просмажити в духовці 20 хвилин.
Баклажани й помідори нарізати невеликими шматочками. Порвати листя салату, поперчити, посолити, видавити сік 1 апельсина (лимона), додати 1 ложку розтопленого меду, винний оцет, оливкову олію і нарізати ріпчасту цибулю. Салат готовий.
ТутВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Настоящий суп харчо с фото: рецепты приготовления шубы.
Шоколадная ореховая паста Эко: ореховая паста рецепт. Арахисовая паста! Здоровая еда.
Рецепты заварного крема. Рецепт заварного крема для вафель.
Показати коментарі