Морська капуста по-корейськи
- Капуста морська (сушена) 1 упак.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія рослинна 100 г
- Часник 3 зуб.
- Соус соєвий
- Оцет (есенція) 0.5 ч.л.
- Перець чилі червоний 0.5 шт.
- Перець солодкий болгарський 2 шт.
- Кунжут 0.5 скл.
- Глютамат натрію
Сушену морську капусту дуже ретельно промити під краном. Там може бути пісок. Потім замочити у холодній воді. Час вимочування довільний, залежить від свіжості капусти. Це приблизно від 10 хвилин до 1 години. Вона повинна набрякнути.
Потім капусту потрібно зварити. Час варіння залежить також від свіжості (від 20 хвилин до 1 години). Вона не повинна хрустіти.
Відкинути капусту на дуршлак і дати їй стекти.
Моркву і цибулю почистити і нарізати дуже тонкою соломкою.
Приготувати велику сковороду. Налити олію і розжарити.
Додати дрібно порізаний гострий перець (можна сушений), дуже швидко обсмажити, помішуючи. Перець не повинен почорніти, а олія повинна взяти у себе його фарбу і смак. Потім додати жменю кунжуту. Також дуже швидко обсмажити, буквально секунди.
Потім додати цибулю. Часто помішуючи, довести до напівпрозорості, додати моркву. Вона не повинна просмажитися, лише трохи пом’якшати.
Додати солодкий перець, порізаний соломкою. Також злегка обсмажити.
Морську капусту порізати ножицями приблизно 10-15 см завдовжки і додати у сковороду. Також обсмажити, постійно помішуючи.
Потрібно ретельно перемішати, щоб продукти розподілилися рівномірно. Увесь процес смаження займає не більше 15 хвилин. Вимкнути плиту.
Додати розчавлений часник, оцет, соєвий соус, глютамат натрію, перемішати.
Дати салату просочитися півгодини-годину, перемішати.
Салат повинен щe просочитися.
Салат добре зберігається в холодильнику тиждень.
Салат цезарь заправка салата. Заправки овощные салаты.
Продаёте товары в интернете - кулинарные рецепты с фотографиями.
Рецепт домашнего печенья на смальцеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter