Морква з кальмаром
- Кальмар (очищений) 200 г
- Морква 150 г
- Сіль 5 г
- Цукор 5 г
- Часник 1 зуб.
- Перець чорний 2 г
- Соєвий соус 20 г
- Цибуля ріпчаста 30 г
Моркву нашаткувати. Додати сіль, цукор, оцет, часник, перець, глутамат натрію і соєвий соус. Моркву пом'яти руками.
Кальмара відварити у киплячій, підсоленій воді не довше 2 хв.
Промити в холодній воді. Нарізати соломкою і додати в моркву.
Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити в рослинній олії.
Залити киплячою олією з цибулею салат. Перемішати. Прикрасити гілочками зелені або посипати обсмаженим кунжутом.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
recepti.biz Рецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Студия дизайна интерьеров: кухня с юлией высоцкой. Официальный сайт Tramontina.
Рецепты юлии высоцкойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты из редьки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Маковый торт-пирог http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter