Морква по-корейськи
- Інгредієнти:
- 1 кілограм моркви;
- 3 цибулини;
- 3 зубчики часнику;
- оцет 6% - 4 столових ложки;
- соєвий соус - 2 столових ложки;
- цукор - 1 столова ложка;
- сіль;
- чорний і червоний перець;
- коріандр;
Натерти моркву на спеціальній тертці тонкою локшиною. Посолити, приправити, додати цукор. Додати товчений часник, оцет, соєвий соус, 1 нарізаний півкільцями цибулю, перемішати. 2 цибулини підсмажити в олії і додати в салат. Дати настоятися. Або: морковча Натерти моркву, посолити, приправити, додати товчений часник. Розжарити 100г рослинного масла в сковороді до димка, викласти моркву, швидко перемішати, накрити кришкою і вимкнути вогонь, залишити на 30хв. Перемішати.
Рецепт торта киевскийУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Вкуснейшие рецепты тут - ореховый торт без муки рецепт.
Оригинальные Кремы: украшения для торта из крема. Заказать торт на свадьбу.
Мультиварка Philips - рецепты пляцков с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.