Морква по-корейськи

САЛАТИ
1604 Морква по-корейськи
Морква по-корейськи
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 1 кілограм моркви;
  • 3 цибулини;
  • 3 зубчики часнику;
  • оцет 6% - 4 столових ложки;
  • соєвий соус - 2 столових ложки;
  • цукор - 1 столова ложка;
  • сіль;
  • чорний і червоний перець;
  • коріандр;

Натерти моркву на спеціальній тертці тонкою локшиною. Посолити, приправити, додати цукор. Додати товчений часник, оцет, соєвий соус, 1 нарізаний півкільцями цибулю, перемішати. 2 цибулини підсмажити в олії і додати в салат. Дати настоятися. Або: морковча Натерти моркву, посолити, приправити, додати товчений часник. Розжарити 100г рослинного масла в сковороді до димка, викласти моркву, швидко перемішати, накрити кришкою і вимкнути вогонь, залишити на 30хв. Перемішати.

Рецепт торта киевскийУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Вкуснейшие рецепты тут - ореховый торт без муки рецепт.

Оригинальные Кремы: украшения для торта из крема. Заказать торт на свадьбу.

Мультиварка Philips - рецепты пляцков с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter