Морква по-корейськи
- Морква - 1 кг
- Оцет (бажано використовувати яблучний або винний, але якщо такого немає, то беріть звичайний 6%) - 4-5 ст. л.
- Олія
Взагалі, я сама давно роблю все на око, перцю і коріандру кладу побільше, наприклад, спробуйте спочатку невелику порцію приготувати за рецептом, а далі варіюйте на свій смак.
Отже, моркву натираємо на тертці, солимо, додаємо цукор і злегка мнемо руками, обережно і ніжно.
Потім кладемо перець, коріандр і оцет, перемішуємо.
Потім через часникодавку давимо часник (за смаком) прямо на моркву, купкою, і не перемішуємо!.
Олію розжарюємо і заливаємо нею наш часничок. Аромат просто п´янкий!.
Ось тепер перемішуємо нашу морковочку, складаємо в підходящу ємність і прибираємо в холодильник.
Якщо сильно несила, то можна зняти пробу через півгодини, а взагалі краще дати постояти ніч у холодильнику.
Смачного!.
Шоколадный пудинг рецепт поваренокСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Рецепт Украинского борща с галушками. Рецепты борща Украинского с пампушками фото.
Как вкусно приготовить мясо: рецепты новогодних праздничных блюд. Готовим со вкусом.
Рецепты для гурманов от Лефкадии - рецепты новогодних блюд. Рецепты с малиной.
Украшение для тортов из кремаукрашения для торта из крема
Термос Термос - приготовление йогурта в термосе. Нужен охладитель молока? Звони.
Как испечь пирог с тыквойПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Немецкий маковый торт. Торт маковый рецепт.