Морква по-корейськи

САЛАТИ
4109 Морква по-корейськи
Морква по-корейськи від Ляночкі
інгредієнти:
  • Морква - 1 кг
  • Оцет (бажано використовувати яблучний або винний, але якщо такого немає, то беріть звичайний 6%) - 4-5 ст. л.
  • Олія

Взагалі, я сама давно роблю все на око, перцю і коріандру кладу побільше, наприклад,  спробуйте спочатку невелику порцію приготувати за рецептом, а далі варіюйте на свій смак.

Отже, моркву натираємо на тертці, солимо, додаємо цукор і злегка мнемо руками, обережно і ніжно.

Потім кладемо перець, коріандр і оцет, перемішуємо.

Потім через часникодавку давимо часник (за смаком) прямо на моркву, купкою, і не перемішуємо!.

Олію розжарюємо і заливаємо нею наш часничок. Аромат просто п´янкий!.

Ось тепер перемішуємо нашу морковочку, складаємо в підходящу ємність і прибираємо в холодильник.

Якщо сильно несила, то можна зняти пробу через півгодини, а взагалі краще дати постояти ніч у холодильнику.

Смачного!.

Шоколадный пудинг рецепт поваренокСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

Рецепт Украинского борща с галушками. Рецепты борща Украинского с пампушками фото.

Как вкусно приготовить мясо: рецепты новогодних праздничных блюд. Готовим со вкусом.

Рецепты для гурманов от Лефкадии - рецепты новогодних блюд. Рецепты с малиной.

Украшение для тортов из кремаукрашения для торта из крема

Термос Термос - приготовление йогурта в термосе. Нужен охладитель молока? Звони.

Как испечь пирог с тыквойПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Немецкий маковый торт. Торт маковый рецепт.