Мангольд по-швидкому
1169
інгредієнти:
- Буряк листовий (мангольд) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Лимон 1 шт.
- Бульйонний кубик 1 шт.
Мангольд помити. Цибулю очистити і дрібно нгарізати.
Цибулю обсмажити на олії і довести до готовності на повільному вогні. В кінці додати 1 бульйонний кубик.
Мангольд нарізати.
Викласти на цибулю. Перемішати.
У процесі приготування все зменшиться у два рази. Через 5-7 хвилин усе готово.
Викласти на тарілку, зверху можна видавити трохи лимонного соку.
Осетинские пироги на заказ: салат ласточкино гнездо фото. Отдых у моря без посредников.
Оладьи тыквенныеоладьи тыквенные
Польская кухня супыПольское турагентство
Показати коментарі