"Лінивий" рататуй у духовці

САЛАТИ
981 "Лінивий" рататуй у духовці
Фото -
інгредієнти:
  • Баклажан 1 шт.
  • Кабачок (цукіні) 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарcький (жовтий) 1 шт.
  • Помідор
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цукор-пісок 2 ч.л.
  • Зелень (петрушка) 0.5 пуч.
  • Часник 2 зуб.

Баклажани почистити, нарізати кубиками і полити лимонним соком, щоб не потемніли. Помідори нарізати кубиками, посипати сіллю і цукром, залишити постояти, щоб сіль і цукор розтанули. Кабачки очистити і нарізати кубиками. Перець солодкий і ріпчасту цибулю нарізати кубиками. У миску висипати всі овочі, зверху полити оливковою олією, перемішати, щоб всі овочі вкрилися тонким шаром олії.

Викласти овочі у ємність для запікання, поставити в духовку, розігріту до 160 градусів. Запікати до готовності. Періодично овочі потрібно акуратно перемішувати. Через 40 хвилин, коли всі овочі стануть м'якими, а соус загусне, додати посічену зелень петрушки і дрібно порубаний часник і запікати ще 10 хвилин. Якщо покласти більше баклажанів, а потім рататуй подрібнити у процесорі, вийде відмінна ікра.

Якщо покласти більше помідорів - прекрасний соус до пасти.

Охолодити і додати бринзу або посипати гранатовими зeрнами.

Рецепты рождественской выпечкиЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Как подобрать правильно диету - рецепты диетические.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт рахат лукума с фото. Готовим со вкусом.

Духовые шкафы - блюда из картофельного пюре в духовке. Духовые шкафы Bosch.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter