"Лінивий" рататуй у духовці
- Баклажан 1 шт.
- Кабачок (цукіні) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарcький (жовтий) 1 шт.
- Помідор
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Цукор-пісок 2 ч.л.
- Зелень (петрушка) 0.5 пуч.
- Часник 2 зуб.
Баклажани почистити, нарізати кубиками і полити лимонним соком, щоб не потемніли. Помідори нарізати кубиками, посипати сіллю і цукром, залишити постояти, щоб сіль і цукор розтанули. Кабачки очистити і нарізати кубиками. Перець солодкий і ріпчасту цибулю нарізати кубиками. У миску висипати всі овочі, зверху полити оливковою олією, перемішати, щоб всі овочі вкрилися тонким шаром олії.
Викласти овочі у ємність для запікання, поставити в духовку, розігріту до 160 градусів. Запікати до готовності. Періодично овочі потрібно акуратно перемішувати. Через 40 хвилин, коли всі овочі стануть м'якими, а соус загусне, додати посічену зелень петрушки і дрібно порубаний часник і запікати ще 10 хвилин. Якщо покласти більше баклажанів, а потім рататуй подрібнити у процесорі, вийде відмінна ікра.
Якщо покласти більше помідорів - прекрасний соус до пасти.
Охолодити і додати бринзу або посипати гранатовими зeрнами.
Рецепты рождественской выпечкиЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Как подобрать правильно диету - рецепты диетические.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт рахат лукума с фото. Готовим со вкусом.
Духовые шкафы - блюда из картофельного пюре в духовке. Духовые шкафы Bosch.