Курка з чорносливом
- М´ясо куряче (грудка) 500 г
- Чорнослив 100 г
- Горіхи волоські 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гриби 100 г
- Майонез
- Сіль
Цибулю дрібно порізати і обсмажити до прозорості в олії. Зняти із курки шкіру, м'ясо дрібно нарізати. Гриби відварити, злити воду і дрібно порізати. Шматочки курки і гриби покласти у сковороду з цибулею і обсмажити до готовності курячого м'яса. Горіхи подрібнити. Чорнослив вимити, потримати в окропі 10 хвилин, потім нарізати шматочками. Все змішати, посолити і заправити майонезом.
http://recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы
Рецепты для ужина: рецепты на святую вечерю.
Рецепты салатов на эстонском языке. Рецепт салат язык.
Вкусные рецепты с фото: песочный пирог с яблоками. Мультиварки для выпечки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт рахат лукума с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат гурман рецепт фото.